Dagens äventyr

Renovering pågår.

Om mig

Mitt foto
En skåne tjej som flyttade till Norrland 2005. Jag trivis här i norr där vi har både sommar och vinter att njuta av. Jag är en äventyrs tjej som gärna provar nya utmaningar. Ett av mina stora intressen är klättring. Under sommarhalvåret spenderar jag gärna mycket tid ute vid en solig klippa. Under den vita delen av åtet tar jag gärna med mig brädan och beger mig till något ställe där man kan kasta sig ut för backen.

lördag 25 oktober 2008

Smitingen om hösten


Även denna helg tog gjorde Carolina, Pär och jag en utflykt till Smitingen för att upptäcka lite av Härnön. Idag tog vi den andra stigen som går på andra sidan stranden. Vi fick en blandad vandring över klippor, stenar och genom tallskog. Vädret var lite blåsigare idag vilket betydde att havet levde om och stora vågor solg mot klipporna, en mycket mäktig syn. Vi fikade vår medhavda matsäck samtidigt som vi lyssnade till havet och tittde på det skådespel som vågorna bjöd på.

Efter utflykten åkte vi in till stan för att dricka lite kaffe. På wikstöms träffade vi på Johan så vi fikade med honom.
På kvällen kom Birgitta och Carina hem till mig. Vi lagade mat, drack vin och hade det trevligt. Det var kul att träffa tjejerna igen. Det blir inte så ofta nu när vi inte jobbar på samma ställe.

Inga kommentarer: