Dagens äventyr

Renovering pågår.

Om mig

Mitt foto
En skåne tjej som flyttade till Norrland 2005. Jag trivis här i norr där vi har både sommar och vinter att njuta av. Jag är en äventyrs tjej som gärna provar nya utmaningar. Ett av mina stora intressen är klättring. Under sommarhalvåret spenderar jag gärna mycket tid ute vid en solig klippa. Under den vita delen av åtet tar jag gärna med mig brädan och beger mig till något ställe där man kan kasta sig ut för backen.

lördag 20 augusti 2011

Länge sedan.

I mitt förra inlägg lovade jag att vara bättre på att skriva här. Men det har jag inte hällt dåligt av mig. Men vi haft en underbar semester här i norr har det varit fantastiskt väder. Under vår semester i Skåne var det tyvärr inte bara sol. Men det finns ju bara dåliga kläder.....trots vädret var vi på utflykter till Kivik, Simrishamn, söderåsen mm. Förståss var vi också på besök hos mormor och morfar, Anna och Rikard och pappa. Och så bodde vi hos mamma och Svenne. Men nu är semester slut sen några veckor och det är som vanligt full fart på jobbet igen.

Nu är det helg igen och äntligen har det slutat regna. Efter tre dagar med ösregn som i och för sig var välbehövligt så är det tråkigt att det regnar. Men vi har trots det trotsat regnet och varit ute och tränat inför Lidingöloppet. Det är inte så lång tid kvar nu tilll vi ska springa 30 km. Springa tre mil är ju helt galet. Men det avslutar klassikerdrömmen och ska trots allt bli riktigt kul. Men det krävs en del träning fram till dess att jag ställer mig på startlinjen, så lite panik har jag.men det är bara att ta det som det är och hoppas på att det kommer att gå bra.

Inga kommentarer: